Unikt og rustikt plankebord til den kvalitetsbevidste køber

Det har efterhånden været populært i mange år at have et spisebord i form af et plankebord. Et plankebord findes i mange forskellige modeller, og du kan både vælge et rustikt plankebord eller et mere moderne plankebord. 

Plankebordet har den store fordel, at det passer ind i alle indretninger, og derfor er der også rigtig mange møbelforhandlere, der forhandler masseproducerede plankeborde i forskellige kvaliteter og til forskellige priser.

Drømmer du i stedet om et helt unikt og rustikt plankebord, som ingen andre har? Så er du kommet til det rette sted. Hos Borghus Design designer og skaber vi unikke plankeborde til den kvalitetsbevidste køber, der ønsker et eksklusivt træbord, som ingen andre har. 

Vælger du at få designet og fremstillet et plankebord hos os, kan du være sikker på, at der rent faktisk er brugt rigtige planker til fremstilling af bordet, og du får samtidig et spisebord i massivt træ, der er fremstillet til at kunne holde i rigtig mange år.

Vores løsninger er for dig, der ønsker et unikt spisebord i massivt træ, der er fremstillet efter lige netop dine ønsker. Sætter du pris på det gode håndværk, der ligger bag fremstillingen af et rigtigt plankebord, er vi de rette til at udføre jobbet for dig.

Perfekt håndværk og fokus på den mindste detalje

Vi stiller store krav til os selv og vores arbejde. Perfekt håndværk og fokus på selv de mindste detaljer er derfor et ufravigeligt krav, vi har til vores eget håndværk. 

Når vi designer og fremstiller borde og andre møbler til vores kunder, skal intet være overladt til tilfældighederne. Du får dermed et bord, hvor der er kræset for selv de helt små detaljer, og hvor du kan regne med, at håndværket bag fremstillingen er 100 % i orden.

Vi kan fremstille dit spisebord i massivt træ efter specifikke ønsker til både mål og design. Derfor kan du med fordel vælge at lade os designe og fremstille dit nye plankebord, hvis du har en helt konkret ide om, hvordan det nye træbord skal se ud, og det ikke er til at finde i nogen butikker. 

Du kan med fordel også vælge at lade os fremstille og designe dit nye træbord, hvis du skal bruge et bord i nogle bestemte mål, som man ikke kan købe i møbelforretningerne.

Vi tilbyder unikke løsninger, der er skræddersyede til vores kunder.

Vi har kunder i hele landet

Vi holder selv til rent geografisk i Silkeborg, men det forhindrer os ikke i at fremstille og designe borde til kvalitetsbevidste købere i hele Danmark. 

Vi ønsker, at alle, der sætter pris på smukke, unikke løsninger og perfekt håndværk, har mulighed for at få designet et træbord hos os, og derfor leverer vi vores løsninger til kunder i hele landet.

Vi har dog særligt mange kunder i Aarhus og omegn, der efterspørger vores unikke plankeborde, men for os gør det ingen forskel, om du kommer fra Jylland, Fyn eller Sjælland.

Spisebord i massivt træ fremstillet af bæredygtige materialer

Når vi fremstiller vores plankeborde, anvender vi bl.a. genbrugstræ, som vi restaurerer. På den måde kan vi fremhæve træets unikke egenskaber og flotte struktur, samtidig med at vi gør noget godt for miljøet. ​

Vi er vilde med tanken om at give gammelt træ nyt liv og at give det en helt ny funktion. Det kan fx være, at plankerne til dit nye træbord tidligere har været brugt til et klædeskab eller et reolsystem. 

Vores planker til bord kan komme mange forskellige steder fra, og det er historien bag, som er spændende. Vi anvender desuden kun EU-godkendte materialer, så du får et bæredygtigt, men også rustikt plankebord.

Vi arbejder i særlig høj grad med egetræ, og vores egetræsplanker bliver nøje udvalgt af vores snedker. Herefter ligger de i tre år på danske marker for at sikre, at ovntørringsprocessen giver plankerne den helt perfekte fugtprocent.

Et træbord i eg går aldrig af mode

Uanset hvilken størrelse træbord, du kunne tænke dig at få designet og fremstillet hos os, så kan du være helt sikker på, at du får et bord i en kvalitet, som ikke kan sammenlignes med de masseproducerede borde, du kan købe mange andre steder.

Vores træborde er bl.a. fremstillet i eg, som er en lys og smuk træsort, der passer ind i ethvert hjem. Du får et smukt bord, som aldrig går af mode, og som er bygget til at kunne holde til lidt af hvert. 

Du kan altså ikke blot forvente, at vi kræser om detaljerne, når det kommer til selve designet og fremstillingen af bordet. Vi gør også rigtig meget ud af at vælge de helt rigtige materialer, så bordet får lige præcis det look, som du ønsker.​

Bordet skal ses som en god investering – du behøver aldrig at købe et nyt bord, når først du har fået det fremstillet hos os, og det kan gå i arv igennem generationer, hvis det ønskes.

Rene linjer i nordisk stil

Rent stilmæssigt ligger vores designs sig i høj grad op ad den nordiske stil, hvor vi selv sætter stor pris på de rene linjer og det enkle design. Det resulterer i møbler og andre former for boligindretninger, som passer ind i ethvert skandinavisk hjem. Det gælder både i dag og mange år ud i fremtiden. 

Vores borde og øvrige møbler går aldrig af mode, og du kan være sikker på at få et plankebord eller et andet møbel, der er fremstillet i højeste kvalitet, og som har en meget lang holdbarhed.

Få designet et unikt træbord – lige efter dine ønsker

Hos os er mulighederne uendelige, hvis du kunne tænke dig at få fremstillet et rustikt plankebord, der ikke er som alle de andre, man kan købe i de traditionelle møbelbutikker. Hos os får du et eksklusivt og unikt plankebord, eller en anden type træbord, lige efter dine ønsker.

Vores træborde kan anvendes til rigtig mange forskellige formål, og det er kun fantasien og størrelsen på bordene, der sætter grænser for, hvor bordene kan bruges henne. Vi kan fx designe og fremstille et langt plankebord, hvor der er plads til alle dine gæster, når du får familien eller vennerne på besøg. 

Vi kan også fremstille og designe et lille træbord, der fx kan bruges som sidebord i stuen eller køkkenet, eller vi kan fremstille og designe et bord i træ, der kan bruges som sofabord. Det er helt op til dig og dine ønsker til bordets størrelse og funktionalitet.

​Kontakt os og få designet et unikt og rustikt plankebord

Kunne du tænke dig at få fremstillet dit helt eget, unikke plankebord, der passer ind i lige netop din boligindretning, og ønsker du et færdigt produkt, hvor snedkeren har taget sig den nødvendige tid til at kræse om enhver detalje?

Ønsker du at få designet og fremstillet et unikt spisebord i massivt træ, hvor der er brugt tid og energi på alle bordets små detaljer, der gør den helt store forskel?

Sætter du pris på kvalitetsarbejde og det perfekte håndværk, og er du, ligesom os, vild med tanken om at genbruge gammelt træ og give det en ny funktion? Så ser vi frem til at høre fra dig!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsproces, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvilke løsninger, vi kan tilbyde, og hvordan vi kommer i gang med lige netop dit nye plankebord.

Du kan med fordel ringe til os på tlf. 42 36 57 52 for at høre mere, men du kan også skrive til vores e-mail info@borghusdesign.dk

Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt til en uforpligtende snak om dine ønsker og forventninger til dit nye spisebord. 

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud, når vi ved, hvad dine ønsker og krav til det nye spisebord i massivt træ er.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Er du interesseret i en uforpligtende snak om et specialdesignet møbel, er du velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tømrermester Rasmus Borghus

​Funder Kirkevej 71
​8600 Silkeborg​

CVR: 35741739

info@borghusdesign.dk

VI bestræber os på at yde god service med sikker sans for detaljen og det gode håndværk.


Formålet er at skabe nye og unikke produkter til den kvalitetsbevidste køber.

Giv os et kald på tlf.:

42 36 57 52