Unikt og eksklusivt epoxy-plankebord til den kvalitetsbevidste kunde

Drømmer du om at få fremstillet et bord, der ikke er ligesom alle andre borde, og som både har et helt unikt og eksklusivt præg? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Borghus Design kan vi bl.a. designe og fremstille et såkaldt epoxy-plankebord, der også er kendt under navnet River table.

Et plankebord med epoxy er et helt unikt og eksklusivt bord, der på kort tid er blevet meget moderne i udlandet, og som også er begyndt at vinde indpas herhjemme.

Et river table er med andre ord et high end-produkt, der henvender sig til den kræsne og kvalitetsbevidste kunde, der ønsker et anderledes og unikt bord i spisestuen, sofaområdet eller et tredje sted i boligen.

Vi anvender kun certificerede planker til ​vores epoxy-bord, og vi anvender ingen giftige materialer.

Vi designer dit river table ud fra dine ønsker

Vi lægger vægt på det gode håndværk, og vi stiller store krav til os selv, når det kommer til udførelsen af vores arbejde. For os er kun det bedste godt nok, og vi bruger lang tid på at kæle for detaljerne. Hos os får du med andre ord et epoxy-plankebord, hvor der er lagt store mængder tid og masser af kærlighed i at skabe et bord, der har lige præcis de farver, detaljer og det udtryk, som du ønsker.

Et epoxy-træbord kan fås i rigtig mange forskellige designs, og vi fremstiller derfor altid vores borde efter specifikke bestillinger. Det kan fx være, at du foretrækker, at epoxybelægningen i bordet er tilfældigt placeret i træbordet, eller det kan være, at du har et ønske om, at belægningen med epoxy skal være i midten af planken.

Du kan desuden vælge mellem mange forskellige farver og nuancer, når det kommer til selve epoxybelægningen, så du kan få lige præcis det design, som du forestiller dig.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi sørger derfor altid for perfekt håndværk. Intet mindre er acceptabelt.​

Vi fremstiller løsninger til kunder i hele landet

Vi skaber nye og unikke løsninger og produkter for kunder i hele Danmark på trods af, at vi rent geografisk holder til i Silkeborg. 

For os er det underordnet, om vi skal designe og fremstille et river table for en kunde i Aarhus eller et andet sted i Jylland, eller om det er en kunde på fx Sjælland. For os er det vigtigste, at vores kunder sætter pris på det unikke håndværk, som vi leverer, og på den tid og den kærlighed, der bliver lagt i ethvert produkt.

Hvad koster et river table?

Vores priser på et epoxy-plankebord / river table afhænger i særlig grad af dine specifikke ønsker til det endelige resultat, samt hvor stort bordet skal være. Er der fx tale om et lille sofabord eller et stort spisebord?

Uanset hvor stort eller hvor lille et bord du kunne tænke dig, så kan du dog være sikker på, at du altid får kvalitetshåndværk til prisen. Vi hører gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et tilbud på dit river table.

​Kontakt os og hør mere om mulighederne for et epoxy-plankebord

Kunne du tænke dig at få designet et bord, som ingen andre har, og som vil tage din spiseoplevelse og din boligs indretning til helt nye højder, så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige muligheder, der er, når det kommer til et epoxy-plankebord.

Vi tilbyder også gerne både rådgivning og vejledning, hvis du har brug for hjælp til at finde frem til den helt rette størrelse, farve eller lignende. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder ender med at få en løsning, som lever op til de pågældende ønsker og forventninger fra start af.

​Har du spørgsmål, ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at få en pris på lige netop dit helt unikke river table, så skal du endelig bare kontakte os. Du kan med fordel ringe til os på tlf. 42 36 57 52 for en uforpligtende samtale. 

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@borghusdesign.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side. 

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.​

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Er du interesseret i en uforpligtende snak om et specialdesignet møbel, er du velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tømrermester Rasmus Borghus

​Funder Kirkevej 71
​8600 Silkeborg​

CVR: 35741739

info@borghusdesign.dk

VI bestræber os på at yde god service med sikker sans for detaljen og det gode håndværk.


Formålet er at skabe nye og unikke produkter til den kvalitetsbevidste køber.

Giv os et kald på tlf.:

42 36 57 52