Få et unikt microcement-gulv eller en smuk bordplade i microcement

​Microcement er blevet ualmindeligt populært i løbet af de seneste år, og det er der rigtig mange gode grunde til. Mange danskere er vilde med det moderne og rå betonlook, som man kan opnå med microcement, og desuden er det et produkt, der kan anvendes til rigtig mange forskellige formål.

Med Borghus Designs hjælp kan du fx få microcement-gulv i stuen, microcement-vægge i badeværelset, eller du kan få lavet en microcement-bordplade i køkkenet. Mulighederne er uendelige, og vi kan hjælpe dig med at opnå lige præcis det look, som du ønsker.

Fordelene ved at vælge microcement-løsninger

Der er mange fordele ved at få lavet microcement-løsninger i sin bolig, og det kan du læse meget mere om nedenfor.

Nem rengøring og vedligeholdelse

Et microcement-gulv er enormt let både at rengøre og vedligeholde. Du kan fx nøjes med at bruge en gulvmoppe, lidt vand og en neutral sæbe til formålet. Derfor er det bl.a. også særligt velegnet i køkkenet, fx i form af en microcement-bordplade, som er meget nem at rengøre efter madlavning eller bagning.

Ønsker du at bevare cementens skinnende overflade, kræver det dog, at du anvender flydende voks et par gange om året.

Vælg mellem mange forskellige farver

Du kan få microcement-løsninger i rigtig mange forskellige farver og nuancer, og du kan dermed få lige netop den farve, som passer ind i din stil og din boligs øvrige indretning.

Slidstærk overflade

Microcement er et utroligt stærkt materiale, og du vil derfor få en solid overflade, der kan holde til en hel del slitage. Det er derfor også meget velegnet at lægge på steder, hvor gulvet udsættes for meget slid. Det kan fx være gulvet i stuen, køkkenet, badeværelset eller i bryggerset, eller det kan være brusekabinen eller husets bordplader.

Råt og moderne look

Det er ikke til at komme udenom, at du ved at vælge et microcement-gulv eller en microcement-bordplade får et unikt, råt og meget moderne look, som falder i rigtig mange menneskers smag. Et microcement-gulv kan på mange måder sammenlignes med det populære New Yorker-gulv, som også længe har været populært netop grundet det rå og nutidige look.

Få en langtidsholdbar løsning

Sørger du for at vedligeholde dit gulv, dine vægge eller dit bord i microcement ved at give det voks et par gange om året, så får du en løsning med rigtig lang holdbarhed.

Microcement kan anvendes i hele boligen

Er du træt af at skulle rengøre fugerne mellem fliserne på badeværelset, hver gang du har været i bad, eller trænger væggene i hjemmet til en kærlig hånd, så kan microcement være en rigtig god løsning, uanset hvilket design du er til. Du kan helt selv styre, hvilket udtryk din bolig skal have, hvis du vælger en af de mange forskellige løsninger med det populære microcement. 

Løsninger til badeværelset

Måske er det på tide at udskifte de traditionelle klinker og fliser på badeværelset? Slip for at rengøre fuger og slip af med skimmelsvamp, sæberester og lignende i brusenichen ved at vælge en løsning med microcement.

Du kan fx vælge at få lagt microcement oven på alle klinkerne eller fliserne på badeværelset. Du kan også vælge også at få lagt påført microcement på væggene i badeværelset, så vægge og gulv har samme farve og struktur.

Løsninger til stuen

Der er mange, der tidligere har haft tapeter i deres stuer for at skabe en kontrast til de til tider kedelige, hvide vægge. Kunne du tænke dig at give din stue et nyt look, kan du fx få påført microcement på en enkelt væg for at skabe en flot kontrast, eller du kan vælge at få det påført loftet for at skabe en helt unik rumfornemmelse. Du kan også få lagt et microcement-gulv i stuen.

Du kan også nøjes med at give dit gamle og slidte spisebord en overflade af microcement. Dermed kan du give dig gamle bord nyt liv med en flot microcement-bordplade, og det vil løfte rummet til helt nye højder.

Du kan sågar også få behandlet dine stole med microcement, så de passer til spisebordet, eller du kan give lænestolen i hjørnet af stuen et nyt look.

Der findes utallige muligheder, når det kommer til microcement, og du har dermed uanede muligheder for at skabe et helt unikt udtryk, som vil imponere alle, der træder ind i dit hjem.

​Vi anvender miljøvenlige produkter til din microcement-bordplade

Vi anvender udelukkende bæredygtige materialer og miljøvenlige produkter, så du kan få en microcement-bordplade, der er egnet til madlavning og spisning.

Ingen opgave er for stor eller for lille til os

​Ingen projekter er for hverken for store eller for små til os, og der er som nævnt uanede muligheder, når det kommer til microcement. Herunder får du en række eksempler på, hvilke løsninger vi kan tilbyde inden for microcement og microbeton:

  • ​Gulve
  • Møbler
  • Bordplader
  • Badeværelser
  • New Yorker-gulve​

​Microcement kan både laves på eksisterende møbler eller på helt nye møbler.

Vi tilbyder løsninger i hele landet

Selvom vores virksomhed holder til i Silkeborg i Jylland, så tilbyder vi en række forskellige løsninger med microcement for kunder i hele Danmark. Vi kommer gerne forbi dig i Aarhus for at forvandle dit gamle spisebord til et råt og moderne spisebord, ligesom vi også gerne kommer forbi kunder på Fyn eller Sjælland, som drømmer om at få et råt gulv i hele boligen. Det har ingen betydning for os, hvor vores kunder befinder sig henne, så længe det er inden for landets grænser.

Hvad koster en løsning i microcement?

Vores priser varierer meget alt afhængigt af, hvilken løsning du kunne tænke dig, og hvor mange m2 vi skal beklæde med microcement. Der er fx stor prisforskel på at lægge microcement på alle overflader i et badeværelse eller på at beklæde en enkelt stol med microcement.

Vi tilbyder dog altid en konkurrencedygtig pris på vores helt unikke løsninger.

Få kompetent rådgivning og få den rette løsning

Som nævnt er der rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til microcement, og du kan vælge mellem rigtig mange forskellige nuancer, farver og strukturer. Har du brug for professionel rådgivning i form af, hvad der kan lade sig gøre, eller hvad der vil passe bedst til din boligs øvrige indretning, står vi gerne klar til at hjælpe dig, så du får en løsning, du kommer til at være tilfreds med i de næste mange år.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores udførte arbejde, og vi går meget op i, at vores kunder bliver tilfredse med det arbejde, vi udfører, uanset om der er tale om en lille eller en stor opgave. Vi er dog klar over, at tilfredsheden omkring det udførte arbejder starter allerede i den indledende fase, for får du ikke den løsning, som du kunne tænke dig, vil du med stor sandsynlighed heller ikke være tilfreds med vores udførte arbejde.

Derfor gør vi meget ud af at have en god, indledende dialog med vores kunder, hvor vi afdækker ønsker og behov, og vi kan i den forbindelse også komme med vores forslag og ideer til, hvad der kan være pænt.

Hør mere om mulighederne for et microcement-gulv eller andre løsninger

​Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål om, hvad der kan lade sig gøre med microcement, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om de mange fordele ved dette produkt. Kunne du fx tænke dig at få lavet en microcement-bordplade, et microcement-gulv eller måske et helt microcement-badeværelse? Så skal du endelig bare ringe til os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Vi kan både kontaktes på tlf. 42 36 57 52 eller e-mail info@borghusdesign.dk alt afhængigt af, hvilken kontaktform du ønsker, og du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular her på vores hjemmeside. 

Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt. 

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Er du interesseret i en uforpligtende snak om et specialdesignet møbel, er du velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tømrermester Rasmus Borghus

​Funder Kirkevej 71
​8600 Silkeborg​

CVR: 35741739

info@borghusdesign.dk

VI bestræber os på at yde god service med sikker sans for detaljen og det gode håndværk.


Formålet er at skabe nye og unikke produkter til den kvalitetsbevidste køber.

Giv os et kald på tlf.:

42 36 57 52